Euro Truck Simulator 2 Para ve Level Hilesi

Para Hilesi 
1- Öncelikle Cheat Engine'i indirip kurun ve başlatmadan çıkın. Masaüstüne kısayolu gelmesi yeterli. ETS2'yi başlatın ve profilinizi seçin.
2- Şimdi sağdaki bölümde para miktarınızı göreceksiniz, bu miktarı aklınızda tutun çünkü 5. adımda ihtiyacınız olacak.
3- Alt+Tab kısayolu ile oyunu alta küçültüVidn ve Cheat Engine'i kısayoluna tıklayıp çalıştırın.
4- Cheat Engine penceresinin sol üstündeki (bilgisayar ikonuna banzeyen) tıklayın. Açılan listeden "process-eurotrucks2.exe" seçin ve "Open" butonuna tıklayın.
5- "Value" boşluğuna oyunda sahip olduğunuz para miktarını girin, "First scan" butonuna tıklayın.
6- Şimdi soldaki listeden en baştakine çift tıklayın. Alttaki bölüme kopyalandığını göreceksiniz. Alttaki bölümden value kolonu altındaki miktara tıklayın.
7- Açılan küçük pencereden rakamı değiştirin ve oyuna girin. Bir göreve başlayıp iptal edin (veya tamamlayın) oyunu kaydedip çıkın.
Videosu

Level Hilesi
1- Aynı para hilesinde olduğu gibi, oyunu açıp profilinizi seçin. Sağ üst bölümdeki "Seviye" yanındaki TP puanınızı aklınızda tutun.
2- Alt+Tab kısayolu ile oyunu alta küçültün ve Cheat Engine'i kısayoluna tıklayıp çalıştırın.

3-
"Value" kısmına TP puanınızı girip "First Scan" butonu ile arama yapın.
4- Oyuna girip bir görev tamamlayarak TP puanınızı arttırın ve bu yeni TP puanınızı yine "Value" bölümüne girip bu sefer "Next Scan" butonu ile sonuçları küçültün.
5- Sonuçları Ctrl+A ile ile seçip alttaki kırmızı ok işaretiyle alt bölüme kopyalayın.
6- Alttaki bölümden tümünü seçerek Sağ tık > Change Record > Value tıklayıp açılan küçük pencereden bu rakamı değiştirin (örn. 250000).
7- Oyuna dönüp haritaya gir-çık yaparak seviyenin yeni verdiğiniz değere göre değiştiğini göreceksiniz. Oyundan çıkarken kaydetmeyi unutmayın.
Videosu
Cheat Engine Ä°ndirme Linki : http://cheat-engine.tr.softonic.com/

Yorum Gönder

0 Yorumlar